Vins d'Alsace Famille Dietrich

Bestselgende kopi Rolex boblebak

De tidlige selvopptrekkende klokkene er noen av de mindre diskuterte vintageklokkene fra Rolexs lange og berømte historie, med kjærlig kallenavn "Bubble Backs" av medlemmer av samleverdenen. Selv om de ikke var spesifikt designet for en krevende sport eller et ugjestmildt miljø, står den falske Rolex Bubble Back for den grunnleggende, selvopptrekkende malen som alle moderne Rolex-klokker kommer til å følge.

Rolexs Bubble Back replica klokker på nett får kallenavnet sitt fra de ekstremt avrundede, utstikkende baksidene. Selv om det er svært interessant fra et designsynspunkt, ble Bubble Back-designet faktisk født ut av nødvendighet som et effektivt middel for å huse Rolexs tykkere, selvopptrekkende bevegelser.

Det var på 1930-tallet at Rolex først begynte å utstyre klokkene deres med automatiske bevegelser, i stedet for de manuelt viklede kaliberne som hadde blitt brukt i klokkene deres. Tilsetningen av oscillasjonsvekten økte den totale tykkelsen på bevegelsen på en meningsfylt måte, og krevde ekstra klaring for at rotoren kunne bevege seg fritt inne i huset. I stedet for å gjøre hele urkassen til den falske klokken større, bestemte Rolex seg for å la urkassen stikke ut på en buet, bobleformet måte.

Replika Rolex Bubble Back klokker er ganske foreldet i design i henhold til standarden i dag. Kassediametrene er relativt små og svever vanligvis rundt 30 mm til 32 mm for de klassiske herremodellene. Dessuten, på grunn av deres kuppelformede akrylkrystaller og konvekse, utstikkende urkasse, er Bubble Back-klokker uforholdsmessig tykke på en nesten eggaktig måte. falske klokker

Nå ser det ut til at alle Rolex-klokker er utstyrt med automatisk opptrekkbare kalibre. Selv om senere forbedringer av urkasse- og urverkdesign eliminerte behovet for en buet, utstikkende urkasse, er Bubble Back-klokker symbolske for en tid da nesten alle klokkene krevde manuell opprulling, og automatiske urverk begynte først å dukke opp fra de forskjellige urprodusentene.

Selv om Bubble Back kanskje ikke får like mye oppmerksomhet eller anerkjennelse som andre vintage Rolex-klokker, har disse tidlige selvopptrekkende klokkene uten tvil større betydning for den generelle utviklingen og suksessen til Rolex-merket enn noe annet armbåndsur som selskapet noen gang har lagt frem. Nesten hver replikaklokke som Rolex nå produserer har ordet "Perpetual" trykt på overflaten av urskiven, og det var disse tidlige Bubble Back-klokkene som var de første som mottok Rolex sine første, selvopptrekkende bevegelser.